Ohjeita foorumiin

Ohjeita foorumiin.

Ohjeita foorumiin

ViestiKirjoittaja AnttiH » 15.08.2006 16:06

Tervetuloa Ilkonmäen keskustelufoorumiin!

Tämä foorumi on tarkoitettu Kangasalan Ilkonmäen asukkaille. Viestien lukeminen ja kirjoittaminen on mahdollista vain rekisteröityneille jäsenille. Huomaathan että kaikki foorumit eivät ole näkyvissä mikäli et ole kirjautunut foorumiin! Voit rekisteröityä foorumiin yläreunasta löytyvän "Rekisteröidy" -linkin kautta. Rekisteröitymiseen tarvitaan toimiva sähköpostiosoite. Mikäli sinulla ei ole sähköpostiosoitetta, voit hankkia ilmaisen sähköpostilaatikon esimerkiksi seuraavilta sivuilta: http://www.luukku.com tai http://www.hotmail.com.

Rekisteröitymisen jälkeen sinulle lähetetään sähköposti joka sisältää linkin, jonka kautta voit aktivoida käyttäjätunnuksesi ja tämän aktivoinnin jälkeen pääset kirjautumaan foorumiin käyttäjätunnuksellasi.

Mikäli sinulle tulee kysyttävää foorumiin tai näihin sivustoihin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen admin at ilkonmaki.net. Korvaa "at" @ merkillä.

Terveisin,
ilkonmaki.net ylläpitäjät
AnttiH
Site Admin
 
Viestit: 12
Liittynyt: 15.08.2006 15:30

Käyttäjätunnuksesta

ViestiKirjoittaja jag » 16.08.2008 13:29

Kun luot itsellesi tunnuksen, pyydän luomaan jonkinlaisen suomalaisittain "järkevän" nimen. Johtuen spammin määrästä, siivoamme raskaalla kädellä hassuilta kuullostavat tunnukset.

terveisin,

-Jani
jag
 
Viestit: 131
Liittynyt: 16.08.2006 09:24
Paikkakunta: Ilkonmäki, Kangasala


Paluu Tiedotus

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron